Curs valutar
EUR 4,7607 | USD 4,2653
Convertor valutar

Timp liber

1. Cea mai mare distractie este reprezentata de orele in sir petrecute la soare pe plaja, aceasta avand o lungime de 3-4 km si o latime ce ajunge pana la 100 metri. In partea de nord plaja este mai ingusta si este strajuita de o faleza inalta, cunoscuta ca loc de promenada. Aici accesul pe plaja se face pe scari. In partea de sud a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa este lina. Nisipul este fin, iar in unele locuri plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrelute.

2. Pasionatii sporturilor acvatice au posibilitatea de a incerca inotul, scufundari la mica adancime, yachting, plimbari cu barca, ski-jet-ul sau hidrobiciclete.

3. Parcul de distractie este locul care nu trebuie ratat daca veniti in concediu cu copiii. Plin de veselie si jocuri, ofera instalatii de distractie atat pentru cei mici dar si pentru tineri si parinti.

4. In statiune exista mai multe complexe de magazine si bazaruri, atat in centru cat si pe faleza. De aici se pot cumpara produse pentru plaja dar si articole de imbracaminte si incaltaminte, precum si suveniruri.

5. In Eforie Nord exista 2 baze de tratament cu functionare permanenta ce poseda instalatii pentru bai calde (cu apa sarata concentrate provenita din lacul Techirghiol sau din mare), instalatii pentru impachetari calde cu namol, bai cu plante medicinal si uleiuri eterice, termoterapie.

Galerie