Curs valutar
EUR 4,7607 | USD 4,2653
Convertor valutar

Prezentare

Hotelul Smarald este o aparitie noua pe Litoralul Marii Negre situat in zona Acapulco-Debarcader, pe faleza la aproximativ 80 m de mare.
Inaugurat in anul 2008 intr-o cladire noua ce ofera tot confortul necesar petrecerii unui sejur de neuitat, hotelul Smarald este o combinatie reusita intre grandoare si eleganta satisfacand cele mai rafinate gusturi. Hotelul are o capacitate de 60 locuri in 30 spatii de cazare ultramoderne dotate cu servicii si facilitati de 4 stele, dar cu tarife de 3 stele care creeaza pentru dumneavoastra o atmosfera relaxanta si primitoare.

Statiunea Eforie Nord si-a inceput activitatea in anul 1894, aceasta ocupand acum pozitia a doua in seria celor mai mari locatii de pe litoralul romanesc.

Eforie Nord este situata pe fasia de litoral dintre lacul Techirghiol si Marea Neagra, la aproximativ 15 km de Constanta.

Plaja din statiune are o lungime de 3-4 km si o latime variabila ce ajunge la 100 metri. In partea de nord plaja este mai ingusta si este strajuita de o faleza inalta, cunoscuta ca loc de promenada. Aici accesul pe plaja se face pe scari. In partea de sud a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa este lina. In unele locuri plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrelute.

Vecinatatea lacului Techirghiol o face potrivita pentru cei care doresc sa imbine soarele si marea cu tratamentele balneare, astfel ca statiunea este renumita in toata Europa datorita acestor tratamente cu factori naturali existenti aici.

Galerie